Cât va continua Dorel Coica să se ascundă?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Alegerile autrecut, negocierile au trecut, doar rănile și orgoiul nu a trecut, sau cel puțin așa lasă de înțeles fostul primar Dorel Coica. Acesta continuă să fie absent de la ședințele care îlprivesc, repectiv ședința de constituire a noului consiliu local precum și ședința extraordinară a consiliului local.Spre deosebire de el, consilierul PSD Silviu Sumlas, care a absentat la ședința de constituire, s-a prezentat la ședința extraordinară, unde a depus jurământul de consilier.

Dorel Coica a afirmat imediat după pierderea alegerilor că se va retrage din administrație și viața publică și că nu va accepta postul de consilier local, pe care îl va ceda următorului pe listă. De asemenea acesta a mai afirmat că nu toți cei care au fost pe liste și în urma votului sunt pe locuri eligibile vor și ajunge consilieri, totul urmând să depindă de numărul de voturi adunate. Se pare că nici una din aceste două măsuri exprimate atunci de Dorel Coica nu au fost respectate, el păstrând încă postul de consilieri, pentru că nu și-a exprimat retragerea încă, iar consilierii aflați pe liste au depus cu toții jurământul și și-au început activitatea, fără ca nici unul să fie retras.

De ce continuă Dorel Coica să rămână ascuns, în umbră? Evită acesta să dea ochii cu noua conducere și cu cetățenii sau are încă explicații de dat noii conduceri, de care se ferește? Sau cei patru ani de primărie l-au ajutat să strângă de-un concediu de o lună de zile?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *