Catrinel Raț dorește ca Olimpia să sărbătorească 100 de ani prin promovare în liga 1.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Catrinel Raț s-a întors după o lungă pauză la clubul de fotbal fanion al județului, Olimpia Satu Mare. Acesta va face parte din viitoarea echipă care va decide soarta clubului și care va participa la luarea deciziilor cu privire la parcursul echipei.

Catrinel Raț afirmă că așteaptă ședința de Consiliu Județean, unde se va stabili noua conducere a consiliului director. Acesta a completat că a acceptat să revină la Olimpia pentru că are niște obiective de viitor:

„În primul rând este anul 2021. În 2021 Olimpia va împlini 100 de ani și nu multe cluburi din România se pot lăuda cu această performanță, ca vârstă 100 de ani, din câte știu eu sunt vreo 7 cluburi. Datorită faptului că eu am participat la împlinirea a 75 de ani, dacă Bunul Dumnezeu mă ajută, aș vrea să fiu și la 100 de ani unul dintre organizatorii acestui eveniment, pentru că un centenar este ceva deoebit. Și să ajungem să facem performanță, nu este tot una sărbătorești acești 100 de ani din liga a treia în liga a doua, sau intrând în liga întâi. Cu o strategie, cu bătaie lungă pe următorii cinci ani, cred ca s-ar putea realiza, cu sprijinul consiliului local, primărie, consiliul județea, cu sprijinul oamenilor de bine, s-ar putea realiza ca în 2021 Olimpia să fie în Liga 1. ”, a afirmat Catrinel Raț

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *