Locuitorii din Micro17, Carpați I și Carpați II și zona Burdea, mai aproape de produsele germane și tranzacționarea valutei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe bulevardul Lucian Blaga, în apropierea magazinului Billa s-a deschis pentru sătmăreni un magazin exclusiv cu produse aduse din Germania. Detergenți de cea mai bună calitate, cafea, ciocolată, toate aceste produse, dar și altele, toate germane, precum aspiratoare și soluții de curățat sunt acum disponibile la magazinul Dagema Shop, de pe Lucian Blaga, nr U7, peste drum de parcul de la intrare în cartierul Micro 17.

Dagema shop detergenti

Și dacă vrei să te simți ca în Germania până la capăt, nu e nici o problemă, poți să aduci cu tine chiar și euro. La CASA DE SCHIMB VALUTAR din incinta magazinului poți să schimbi banii în lei pentru a avea să plătești cumpărăturile sau dacă mai rămâi cu economii în buzunar, să le schimbi pe acestea în ce monedă dorești. De menționat este că această CASĂ DE SCHIMB VALUTAR este singura din această zonă a orașului.

schimb valutar schimb valutar

Cei care au fost clienți fideli ai acestui magazin cu produse germane și al casei de schimb valutar pe vremea când funcționau în centrul comercial de pe strada Careiului, trebuie să știe că magazinul s-a mutat, dar calitatea produselor și a serviciilor a rămas aceeași. Sunt așteptați cu drag să treacă pragul magazinului toți sătmărenii, indiferent în ce zonă a orașului ar locui.

dulciuri germania dulciuri germania
produse germania  dulciuri germania

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *