Prima măsură a noului primar: gata cu lebeniţarii la colţ de stradă

0
247

Noul primar al municipiului Satu Mare le-a intrat în rol de mai puţin de o săptămână şi deja s-a luat prima decizie în măsură să ducă la o schimbare a imaginii municipiului Satu Mare. Noul primar va interzice comercianţii ambulanţi de lubeniţă care puteau fi întâlniţi în toate cartierele oraşului pe la colţurile de stradă sau zone mai circulate, unde vechea administraţie le elibera autorizaţii de funcţionare.

„Începând cu data de 27.06.2016, nu se mai prelungesc autorizaţiile de comercializare a pepenilor, legumelor şi fructelor pe domeniul public al Municipiului Satu Mare.

 

Comercianţii au posibilitatea de a-şi închiria locuri în pieţele de pe raza Municipiului Satu Mare, în vederea comercializării acestor produse, existând locuri libere în toate pieţele.”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

Cei în măsură să verifice punerea în aplicare a măsurii şi totodată să sancţioneze comercianţii care nu se supun sunt poliţiştii locali. Aceştia au înţeles ce au de făcut, fapt văzut la faţa locului, în cartierul Micro 16 aceştia fiind surprinşi discutând cu nişte comercianţi care tocmai îşi strângeau tarabele improvizate.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *