Sportul sătmărean, sugativă de bani publici. Olimpia și-a cheltuit aproape tot bugetul

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După instalarea noii conduceri a municipiului Satu Mare instituțiile sportive din subordine au fost primele unde s-au făcut verificări și s-a luat la cunoștință situația lăsată de vechea conducere. Este cunoscut și faptul că sportul, atât Clubul Sportiv Municipal cât și Olimpia au fost teme de dezbtareri aprinse în Consiliul local, mai ales atunci când a fost vorba de alocări bugetare.

După auditul realizat la CSM nu s-au descoperit mari probleme și nereguli de ordin financiar și din alte categorii, dar s-a observat că înainte să plece, vechea conducere a clubului a mărit salarii la jucători și antrenoir, chiar dacă bugetul inițial al clubului nu putea suporta aceste măriri, fiind nevoie de suplimentare bugetară pentru a le putea acoperi.

Situația este și mai puțin veselă la Olimpia, echipa fanion de fotbal al județului cheltuind aproape tot bugetul pentru acest an în primul trimestru. Din cele 2,5 milioane de lei pe care îi are la dispoziție din partea consiliului local și al celui județean, conducerea clubului a cheltuit deja 2 milioane de lei și noul an competițional este departe de a fi început încă.

Pentru a putea intra în noul an competițional, dar mai ales pentru a putea duce campionatul până la viitoarea alocare bugetară, clubul de fotbal va avea cu siguranță nevoie de o suplimentare a bugetului, lucru care rămâne sub semnul întrebării dacă va avea loc sau dacă echipa va trebui să taie drastic la capitolul cheltuieli.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *