Cum demonstrează un sătmărean lumii întregi că românii au cultură generală

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmăreanul Bogdan Tincu este un tânăr din județul Satu Mare, pasionat de domeniul IT, în care și activează în prezent. Acesta a fost mereu deranjat de ideea că românii sunt considerați proști și inculți de către celelalte popoare, acesta fiind sentimentul cel mai des întâlnit când pleca în vizită în străinătate, dar și când era vorba de raporturile interumane între români.

13884356_532177270310215_1599137035_n

Bogdan și-a dorit mereu să demonstreze contrariul și a găsit îmbinarea perfectă între IT și dorința lui cea mai mare, o aplicație de mobil de cultură generală. Mai exact aplicația de mobil care se poate descărca pe telefoanele cu sistem de operare Android cuprinde o serie de teste de cultură generală, unele fiind generaliste, altele axate doar pe anumite domenii, precum istorie, geografie sau literatură. Aceste au 100 de întrebări, cu variante de răspuns pentru fiecare. Bucuria cea mai mare a lui Bogdan este că românii se arată de la o lună la alta tot mai interesați să își testeze bagajul cultural, astfel încât acum peste 20.000 de oameni accesează zilnic aplicația și răspund la întrebări. Numărul noilor utilizatori care descarc ă aplicația crește zilnic cu 100-150 de persoane.

Bogdan este atât de încântat de faptul că românii demonstrează că sunt interesați să își îmbogățească cultura generală încât dorește să îi și răsplătească pe cei care termină de răspuns unui chestionar de 100 de întrebări. Concursul va avea loc pe 15 august, iar detaliile se găsesc în aplicația de mobil.

Pe viitor sătmăreanul dorește să se dezvolte și mai mult, astfel încât acum muncește pentru a face aplicația accesibilă și de pe telefoanele cu sisteme IOS.

Cei interesați pot descărca aplicația de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makemedroid.keye754802c

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *