Județul Satu Mare nu are nici un reper pe harta fermelor unde poți mânca sănătos cu marfa cumpărată de la producător

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

PlatFerma este o platformă online de promovare a producătorilor locali, a fermierilor care produc în fermele de familie, mai mici sau mai mari, produse sănătoase, care pot fi cumpărate sau chiar consumate direct în curtea fermierului. Această platformă oferă zilnic informații cu privire la produsele pe care le au fermierii, stocurile lor, produsele noi din fiecare zi.

 

“PlatFerma este felul în care găsim, cunoaştem şi învăţăm despre producătorii din România. În fapt, este o platformă online unde fermierii îşi pot contura diversitatea produselor, iar gurmanzii găsesc hrană autohtonă, crescută natural, local. Aşa cum angajaţii fac schimb de informaţii la locul de muncă cu colegii de breaslă, aşa fermierii se pot informa despre bunul mers al gospodăriei altora din domeniul lor, agricultura. Aici ei pot deveni mai vizibili, se cunosc unii pe alţii, învaţă să se susţină şi să se alieze creativ pentru a surprinde nevoile tuturor celor pe care îi hrănesc“, a declarat Ada Țeicu pentru site-ul www.expunere.ro

După cum se poate observa și pe harta afișată, județul Satu Mare nu apare cu nici o astfel de fermă, în prezent nici un fermier sătmărean nefiind interesat să se promoveze online, să își crească numărul de potențiali clienți sau chiar să vândă online.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *