A rendőrség a „hibás” a járdák állapotáért a Decebal hídon. Miért okosabbak ők a tervezőknél

0
613
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A Decebal híd felújítása során sok változtatás történt menet közben. Az előző városvezetés által kezdeményezett felújítás tervei felületesek voltak és sok tényezőt hagytak figyelmen kívül. Az egyik ilyen pont a gyalogosok biztonságát érintette, amelyre a rendőrség munkatársai hívták fel a figyelmet. Az eredeti tervekben a járdasegélyt 40 centiméteresre tervezték, amellyel a rendőrök nem értettek egyet és kérték a tervek megváltoztatását. Ennek köszönhető az a tény, hogy a járdák még mindig befejezetlenek a hídon.

 

„Részben mi vagyunk azért a felelősök, hogy a hídon a járdák még nem készültek el. A kivitelezési tervekben 40 centiméteresre tervezték a járdák magasságát, viszont mi azt tanácsoltuk, hogy a Golescu hídhoz hasonlóan helyezzenek ki korlátot a gyalogosok védelmére. Amennyiben csak az útpadka maradna és egy véletlen következtében nekimenne egy autó, megugrana és egyenesen a járókelőkre zuhanna.” — jelentette ki Vlad Florentin felügyelő.

 

A hídon a járdák egyhamar nem készülnek, várni kell amíg befejezik az utak leöntését. Addig is a járókelők arra kényszerülnek, hogy úgy keljenek át hídon, ahogy tudnak.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *