A Stea Kert továbbra is árusítja a bio zöldségeket, ezentúl kicsi kétszemélyes kiszerelésben is

0
456
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A Szatmárnémeti Stea Egyesület egy nagyszerű kezdeményezést hozott létre ezen a nyáron, amely egyrészt segített a kedvezményezettei számára, másrészt a szatmári közösségnek is jót tett. A Stea Kert az a hely, ahonnan az egyesület tagjai és kedvezményezettei minden héten több kosár zöldséget termelnek eladásra, természetesen az egyesület kedvezményezettei is azok, akik a kertben nap mint nap dolgoznak és termesztik a zöldségeket.

img_1576

A paradicsomok, a padlizsánok, a paprikák és a különféle fűszernövények, amelyek helyet kapnak a kis kosárkában bármelyik szatmári lakos asztalára eljuthatnak. A minőségük garantált és bio, hiszen a termesztésük szakemberke segítségével történik. Azok, akik már vásároltak ezen zöldségekből, visszatérő kliensekké váltak, nem is kevesen. Most már megjelent a kétszemélyes zöldségkosárka is.

 

„Az elején egy 8 kilogrammos zöldségkosárral indultunk, amely két személynek túlságosan sok volt, viszont most már kisebb 5 kilós kosárkákat is árusítunk. A nagyobb kiszerelés ára 25 lej, de ezek ára a piaci árakkal együtt már esett. A kisebb zöldség kosárkák ára pedig 18 lej. Az ár tartalmazza a házhozszállítási díjat is.” — mondta Diana Joldoș, az egyesület képviselője.

 

Újításnak számít az is, hogy mostantól hétköznapokon is lehet rendelni zöldségkosarat. A rendelés másnap érkezik házhoz, hiszen a zöldségeket minden nap reggel szedik le, hogy az frissen üdén érkezzen a megrendelőhöz. Zöldséget rendelhetnek házhoz a következő telefonszámon: 0751909535

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *