Trei persoane fără drept de a conduce, prinse de polițiști în trafic

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cu ocazia controalelor efectuate pe principalele artere de circulație din județ pe parcursul zilei de 05.10.a.c., pentru abaterile constatate la regimul rutier, polițiștii au  aplicat 154 sancţiuni contravenţionale în valoare de 16 285 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

  • Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat  doar cu pagube materiale, ieri, în jurul orei 07.00, petrecut pe strada Ardealului din Satu Mare. Cu această ocazie, au constatat că unul dintre conducătorii auto implicați în eveniment, un bărbat de 30 de ani din Satu Mare, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.
  • La ora 10.55, pe b-dul Vasile Lucaciu din Satu Mare, a fost identificat la volanul unui autoturism un conducător auto de 34 de ani din Satu Mare, care  avea dreptul de a conduce vehicule suspendat încă din 08.01.2015. Si în acest caz a fost întocmit dosar penal.
  • Polițiștii Secției  Rurale Valea Vinului, aflați în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit pentru control în localitatea Hrip, un autoturism. La volan a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Botoșani, cu rezidența în Satu Mare, despre care,  în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că  nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conducătorul auto în cauză, este cercetat penal în prezent, pentru  conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *