Nu dați banii pe prostii, mâncați la restaurant, ca toți oamenii!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Câtă lume nu vezi într-o zi într-o clădire de birouri, în mers pe stradă sau în orice alt loc care ronțăie ceva  sau poartă cu grijă în mână o felie de pizza sau o shaorma, din care mușcă cu grijă, iar pe când termină e aproape rece. Iar acești oameni, la o oră după ce au terminat de mâncat merg și mai dau niște banii pe un pachet de biscuiți sau orice altceva, pe motiv că nu s-au săturat.

Mulți folosesc motivul timpului, că nu au timp să stea la un restaurant să ia masă. Dacă cineva le calculează drumul până la fast-food și înapoi, timpul în care mănâncă, celelalte drumuri la magazin după ceva de ronțăi, va ajunge la concluzia că se pierde mai mult timp decât ar însemna o masă la restaurant, într-un loc dedicat mesei și nu deasupra unei tastaturi sau în mers pe stradă.

Intră până la Restaurantul Promena, de la intrare până la masă te decizi ce vrei să servești din cele două feluri  care sunt la dispoziția la zilnic, în 20 de minute poți servi ambele feluri de mâncare și te întorci la muncă fericit și cel mai probabil și mai calm, pentru că nu ești nevoit să mănânci printre jaloane sau cu grija de a nu umple tastatura de mizerie.

Astăzi la meniul zilei la Promena poți servi:

14519944_1806549612936827_3304794335527859858_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *