Podul de piatră, s-a cam sfărmat. Nici un politician, încă nu s-a ambalat

0
7505
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ce mare tam-tam era acum în urmă cu un an când pe drumul Careiului asfaltul turnat de puțină vreme s-a erodat rapid și a început să se sfarme sub mii de tone care îl apăsau zilnic. Toată lumea a sărit ca arsă, că firma, că se fură, că se ia, că – calitate (aici e intenționat) nexam, că bătaie de joc la adresa sătmărenilor și bani publici irosiți.

14610647_1227091114028643_565882169_n

Ete că s-a schimbat anul, s-a schimbat conducerea, s-a schimbat firma executantă și s-a schimbat doar puțin kilometrul de referință, dar problema a reapărut. Pe Podul Decebal încă nefinalizat au apărut primele gropi, prima porțiune unde asfatul s-a sfărâmat și a lăsat un locul lui un gol pentruo groapă frumușică ce prezintă potențial să se dezvolte. Deocamdată politicienii nu au făcut mare vâlvă, asta și pentru că e weekend probabil dar și pentru că opoziția nu mai e ce a fost odată, nici măcar un scandal care să dea bine în fața măriei sale, opinia publică nu mai știe face. Sau tace și opoziția trăgând nădejdea că mai are puțin și ajunge la putere?

Și când te gândești că un subiect cu așa un potențial de altă dată era terfelit măcar, dar măcar o săptămână, se cereu expertize, controale, verificări, corecturi, mustrări verbale, scrie, penalizări….acum nimeni nu mai cere nimic.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *