O femeie de 52 de ani din Satu Mare este cercetată pentru trafic de țigări. Unde le-a ascuns încât a reușit să le treacă granița

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

* Duminică, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, într-o acțiune de combatere a contrabandei și traficului ilicit cu produse accizabile din tutun, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Turulung, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Satu Mare. Mașina era condusă de Maria B., în vârstă de 52 de ani, din Satu Mare.

Existând suspiciunea că în mașină se află ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră au condus mașina la sediul STPF Satu Mare și au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în spătarul scaunului din spate al autoturismului, cantitatea de 230 pachete de ţigări, de diferite mărci.

Ţigările în valoare de 1.035 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar Maria B. este cercetată pentru contrabandă. Totodată, mașina a fost reținută până la finalizarea cercetărilor.

 

Sursa: ITPF

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *