Consilierii județeni au votat modernizarea drumului Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Corund – Bogdand – Hodod. Un proiect de 38 milioane

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Consilierii județeni sătmăreni s-au întrunit în ședință extraordinară astăzi, 15 noiembrie, pentru a discuta și vota cele 9 puncte de pe ordinea de zi.

La ședință au fost prezenți majoritatea consilierilor în exercițiu, astfel încât a fost posibilă derularea ședinței, ALDE având cei mai mulți consilieri absenți, în număr de trei.

Consilierii au avut de votat pentru început modificarea hotărârilor de consiliu județean princ are s-au constituit Consiliile de Administrație a spitalelor din județ, începând cu cel de urgență, cel din pneuftiziologie  și cel din Negrești. De asemenwa s-a votat și modificarea componenței Autorității de Ordine Publică.

Cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi au fost cele legate de modernizarea drumului județean Beltiug – Beltiug Băi – Hurezu Mare – Corund – Bogdand – Hodod – limită de județ Sălaj. Este vorba de un proiect care este pregătit pentru a fi depus pe PNDL, având o valoare de 38 de milioane, din care doar 2,3 milioane sunt banii consiliului.

De asemenea s-a votat și semnarea de parteneriate cu toate comunele prin care trece acest drum, pentru a se putea realiza intersecțiile cu drumurile comunale, precum și asfaltarea a 25 de metri din drumurile comunale care intersectează drumul județean. Realizarea acestui drum se presupune că ar reduce timpul de parcurgere al distanței Beltiug – limită de județ Sălaj cu aproximativ 15% din timp. Mâine este termenul limită de depunere al proiectului iar echipa Consiliului Județean va munci în această noapte pentru a termina dosarul, după cum afirmă președintele Pataki Csaba, care a promis și poze pe facebook care să înfățișeze munca aparatului de specialitate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *