Nici nu s-a terminat bine că a și început!

0
1392
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Isteria festivalului care atrage privirile întregii lumi asupra Clujului, reîncepe, sau mai bine spus, continuă. După o a doua ediție de vis, plină de emoție și suspans, ba de la concertele electrizante, ba de la temerile de amenințări teroriste, organizatorii promit o a treia ediție incendiară, sperăm că doar la figurat.

Îndată ce s-a încheiat ediția cu numarul doi s-a făcut bilanțul, s-au pus zerouri înainte de virgulă cu un 2 și un 3 în față şi semnul de la euro după această înșiruire impresionantă și s-a concluzionat, tipic ardelenește că „O fost fain!”. Timp de 4 zile s-au plimbat mai mulți bani în Cluj decât pot să numere o promoție întreagă de absolvenți de studii economice. Fiecare a etalat ce-a avut mai bun că doar o dată-n an e „Nespusul” (UNTOLD). Prețul biletelor, destul de accesibil față de alte festivaluri de gen din Europa, a favorizat prezența celor care au mers doar ca să se laude timp de un an cu brățara de la intrare, sau cu cardul de plată, sau dacă ai stat la o coadă apreciabil de lungă, chiar cu brațările cu care se putea plăti, ediție limitată, să poată oamenii ieși cu ceva în evidență. Trecând peste marea masă de populație amatoare de muzică de pe stick pusă cu măiestrie de cei mai buni DJ din lume, trebuie să felicităm organizatorii pentru impresionanta desfășurare de forţe pe care au provocat-o: de la voluntarii care alergau în stânga și-n dreapta mai bine de 14 ore în fiecare noapte de festival în timp ce alții se distrau, până la domnii din patrulele de poliție, jandarmerie, IGSU, SAS, K9  și ca să nu se simtă neglijați domnii cu căști în ureche, îmbrăcați civil, care au avut grijă de siguranța petrecăreților. Felicitări celor care au participat la construirea acestei industrii.
Cum se cuvine după orice eveniment care se respect și după UNTOLD s-a lansatafter movie-ul, adică un videoclip plin de lumină și culoare de vreo 15 de minute care rezumă 4 zile de festival. Așa cum se cuvine, această capodoperă cineastică a fost lansată la cinematograful Florin Piersic (Oare Florin Piersic merge la Untold?),iar apoi publicată online în 4K. Primele bilete puse în vânzare au trecut mai repede decât poți spune Untold, la un preț semnificativ mai mare decât cel de anul trecut, așa că cei care dorescsă participle si anul viitor la magia festivalului s-ar puteasă fie nevoiți să facă o magie pentru a-şi plăti biletul.

Organizatorii au ridicat ștacheta atât de sus încât și lor le va fi greu să o atingă. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce surprize pregătesc pentru anul viitor.

 

Sebastian Urda

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *