Președintele Pataki Csaba promite din nou că jucătorii Olimpiei nu vor rămâne fără bani de sărbători. Dar nu va plăti datoriile istorice

0
790
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vineri la orele amiezii, consilierii județeni s-au întrunit din nou în sedință, una extraordinară, pentru a vota două puncte importante. Spre surprinderea multora, printre acestea nu se afla subiectul Olimpia și modificarea statutului clubului, pentru a se putea oferi fondurile necesare stingerii datoriilor către jucători și plățile urgente.

”Până nu se pronunță instanța, nu știm cum putem acționa în limita legii, de asta am cerut amânare cu o săptămână a finanțării clubului, așa cum au și jucat, adică cu bine. Ne-au făcut cinste, sunt pe un loc foarte bun, deși s-a schimbat regulamentul de joc și e mult mai greu de obținut rezultate anul acesta față de anul trecut.(,,,) 90% din fonduri erau alocate înainte de 1 iulie. Un om normal s-ar gândi că aceste fonduri s-au regăsit, că atunci când s-a preluat clubul s-a preluat cu niște lichidități. Clubul s-a preluat cu o datorie de un milion de lei. Punct. Nu aș vrea să continui această declarație acum, numai săptămâna viitoare și vreau să se liniștească spiritele, eu nu acuz pe nimeni, vrem să punem toate lucrurile la punct, legal, treptat și foarte foarte bine fundamentat. O să le punem la loc, și datoriile și restanțele și tot.”, a declarat Pataki Csaba, care a mai afirmat că ședința în care se va decide alocarea unei sume pentru Olimpia va avea loc vinerea viitoare.

Consilierii județeni au avut de votat doar rectificarea bugetului general consolidat al județului pe anul 2016, precum și împărțirea unor sume către primăriile din județ, sume revenite ca urmare a rectificării bugetare făcute la nivel județean. Șase consilieri județeni nu au participat la nici unul din aceste puncte la vot, având interese directe sau indirecte, conform literei legii.

„La nivel de multe primării a fost problemă cu salariile, sunt instituții subordonate, unde iarăși, prin rectificarea de astăzi am deblocat o situație și toată lumea are salariile la zi, toate instituțiile care țin de Consiliul Județean. Rectificarea la nivel național a venit foarte târziu, de aceea au intervenit aceste sincope. ”, a declarat președintele Pataki Csaba cu privire la rectificarea bugetară

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *