Avalanșă de promoții în 2017 la masaj. Tudor Gherman surprinde toată concurența

0
3595

Anul 2017 se anunță unul plin de oferte iar datorită lor și plin de relaxare pentru o mulțime de sătmăreni care vor fi destul de orientați să își facă un abonament la masaj la maseorul Tudor Gherman.

Pentru anul 2017 Tudor și-a propus să impulsioneze sătmărenii să se relaxeze continuu și nu doar din când în când, la nevoie sau când e prea târziu. Prețurile pentru ședințele de masaj individual prețurile vor crește, dar în schimb clienții lui Tudor vor avea alte oferte.

În luna ianuarie, prețul abonamentelor va fi redus cu 50%, pentru ca oricine să își permită să se refacă după sărbătorile de iarnă destul de grele și fără sport. Mai apoi, cine își va face abonament pentru următoarele cinci luni din an, va avea parte de alte reduceri substanțiale.

Acest gen de promoții nu a mai fost întâlnit în Satu Mare, fiind pe lângă o reducere și un mod de a educa clientela că masajul nu este doar ceva pasager ci este o necesitate aproape zilnică pentru oricine, care contribuie la relaxarea și bunăstarea psihologică.

Tudor Gherman poate fi găsit la salonul Glamour, din cartierul Micro 17, strada Jocului UJ5 iar rezervările și informații suplimentare pot fi obținute la numărul: 0751357202

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *