Cum vi se pare că au acționat drumarii în această dimineață? Au fost surprinși din nou?

1
1041

Satu Mare se pare că a scăpat de ger, dar ninsoarea s-a făcut iar stăpână pe județ. Din cursul nopții a început să ningă, pentru început des, cu fulgi mici, ca mai apoi ninsoarea să capete proporții.

În aceste condiții drumurile au fost rapid acoperite de zăpada, spre disperarea șoferilor care au avut dificultăți în stăpânirea mașinii în timp ce aceasta rula pe un strat de zăpadă așternut pe drum.

15970774_1361276773943409_1727514830_n

La ora 8:30 strada Careiului, una dintre cele mai importante artere de intrare și ieșire din oraș nu dădea semne că ar fi fost tranzitată de vreo mașină cu lamă sau cel puțin de una care să împrăștie nisip. Aceeași situație s-a resimțit și pe pod. Nu este exclus ca drumarii să fi trecut prin zona, dar cantitatea mare de zăpadă căzută în timp scurt să fi acoperit toate semnele muncii lor.

Vouă cum vi se pare că au intervenit drumarii în aceast dimineață? Au fost surprinși din nou de ninsoare?

1 COMENTARIU

  1. Culmea ironiei sa fi luat prin surprindere in luna ianuarie:)))erai luat prin surprindere de ningea in mai:)) lasati fratilor ca platim noi mai departe florisalul care matura mizeria in canale si nu duc toate gunoaiele ca cica vin alte masini:))…devada si cateva videouri facute…xe sa mai vorbim de tara lui Papura Voda

    View Comment

LĂSAȚI UN MESAJ