A venit vremea bună, tu ți-ai ales terasa preferată? Muzică, pizza și distracție pentru copii pe Terasa Promena

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vremea bună din această săptămână ne dă semne că primăvara e bine instalată și nici până ajunge vara la noi nu mai este mult. Primii care s-au pregătit în acest sens au fost proprietarii de localuri, care deschid terasele pentru ca sătmărenii să aibă un loc plăcut unde să ia masa și să servească o cafea.

Și în acest an Terasa Promena, de pe strada Decebal se anunță a fi locul cu cele mai bune oferte și cu cea mai bună distracție. Mâncarea deosebit de gustoasă și pizza crocantă cu un gust deosebit sunt doar două motive pentru care Terasa Promena trebuie să fie în preferințele voastre în această vară.

La fel ca anul trecut, la Terasa Promena muzica va răsuna până târziu în noapte, spre încântarea clienților care astfel vor avea parte o petrecere cum rar mai îți e dat să vezi prin Satu Mare. O formație talentată va asigura buna dispoziție și muzica de toate genurile. Iar cei care vin cu copiii nu trebuie să își facă griji, pentru că cei de la Promena s-au gândit și la ei. Un castel gonflabil, la care accesul va fi gratuit, va sta la dispoziția copiiilor clienților terasei Promena.

Te-ai decis care e terasa ta în sezonul acesta?

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *