I fell in love with you watching Casablanca

0
374
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Cu siguranta, cel putin o data ai auzit pe vreo persoana de langa, fredonandI fell in love with you watching Casablanca / Back row of the drive in show in the flickering light, iar ritmul te-a captat. Casablanca este un oras in Maroc. Istoria scrie ca in antichitate, berberii au format Regatul Mauretaniei si dupa alte cateva colonii formate, incepand cu 1912, Marocul a fost protectorat francez pana in 1955. Despre Casablanca trebuie sa cunosti faptul ca reprezinta unul din orasele populare ale Marocului. Exista si o ecranizare cu acelasi nume. Vorbim de un oras cu influente europene, cu bulevarde largi pe care te poti plimba si admira cladirile in stil art-deco sihispno-maure insirate pe strazile principale.

Casablanca este locul in care traditia si cultura te  pot fermeca, are o clima blanda si plaje la Oceanul Atlantic, iar in oras ai posibilitatea sa vizitezi inclusive Marea Moschee Hassan II,  Lusitania (cartierul evreiesc), Plaja Ain Diab, Palatul Mohamed V, orasul vechi, Piata de peste Casa port. De asemenea, exista chiar magazine luxoase, al carora ereste unul rustic, de baza rinsa.

Plimba-te pe Cornisa si bea o cafea la Rick’ Café.

Ma gandesc de o perioada destul de lunga de timp sa achizitionez cercei Maroc argint. Mi-a povestit o prietena care a vizitat Marocul de farmecul a tot ceea ce a intalnit in cale si doresc sa vibrez cu minunea locului, pana in momentul in care, eu insami voi ajunge sa il vizitez. E un soi de lege a atractiei in obiectele pe care le utilizez, un soi de dorinta de calatorie, dorinta de nou.

Bijuteriile sunt obiecte visate de catre toate femeile din lume, indiferent de varsta sau etnie. Sigur am sa port cu mare drag cerceii. Imi vor aduce sentimente minunate si vise ce asteapta sa fie indeplinite intr-un viitor cat mai apropiat. Bijuteriile care poarta amprenta mesterilor locali, unicat sunt cele pe care le simt cu adevarat. Fiecare loc pe care il vizita ne aduce noi ganduri, ne ajuta sa redescoperim cine si ce suntem cu adevarat si deschide pofta de viata, asa cum o bijuterie care iti place, purtata cu drag, iti da incredere in puterile tale.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *