Liberalii sătmăreni au marcat 142 de ani de la înființarea PNL

0
1074
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

PNL Satu Mare, prin aproximativ 20 de reprezentanți a marcat împlinirea a 142 de ani de la nașterea Partidului Național Liberal, astăzi cel mai vechi partid din România. Puntul de întâlnire a fost la bustul lui Ion. IC. Brătianu, acolo unde s-a depus o jerbă de flori de către liberali, avându-i în față pe Adrian Albu, Romeo Nicoară, Doina Fher și Sobius Monica.

„142 de ani și o zi de la constituirea Partidului Național Liberal, astăzi cel mai vechi partid din România, partid istoric cum se spune, fondat de mai mulți înaintași, dintre care cel mai important a fost tatăl lui Ionel I.C Brătianu., care a fost cel mai important dintre cei care au marcat istoria modernă a României. PNL a fost întotodeauna în mijlocul, în vârful și la originea a foarte multe evenimente importante din istoria României.”, a declarat Adrian Albu la bustul lui Ion I.C. Brătianu.

IMG_9308

De la bust s-a mers la Biblioteca Județeană, acolo unde a fost primul sediul al PNL Satu Mare, unde s-a depus o nouă jerbă de flori.

„Această a doua jerbă a fost depusă în acest loc unde a avut pentru pria oară sediu PNL Satu Mare în perioada interbelică. Vechimea pe care o are PNL în România ne arată că este o instituție, alături de alte instituții, fondatoare a statului modern român.”, a afirmat deputatul Romeo Nicoară

IMG_9314 IMG_9316

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ