Simion Amalia este Miss Zilele Orașului Satu Mare

0
5457
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Simion Amalia, o tânără de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fata din municipiul Satu Mare în cadrul concursului Miss Zilele Orașului Satu Mare 2017.

Concursul de frumusețe a avut loc în pe scena principală, din Piața 25 Octombrie și a întrunit la start 12 concurente de vârste diferite,toate ambiționate să câștige titlul de cea mai frumoasă fata din municipiul Satu Mare.

Fetele au avut de trecut prin trei probe, respectiv ținuta de zi, ținuta sport și ținuta de seară, acestea fiind analizate atent de juriu. Aceștia nu au avut deloc o treabă ușoară la sfârșit, când au avut de acordat premiile 1,2,3 și titlul de Miss Eleganță.

În urma deliberării, marele premiu Miss Zilele Orașului Satu Mare 2017 a ajuns la tânăra Simion Alexandra. ACeasta are 14 ani și este elevă a Școlii Gimnaziale Grigore Moisil. Npscută în zodia Gemeni, ea are ca hobby muzica și dansul, acesta din urmă fiind și sportul ei preferat.

Podiumul a fost completata de concurenta cu numărul 6 – Larisa Verdeș, care a obținut premiul al doilea și de către Jekey Jessy, concurenta cu numărul 7, care a obținut premiul al treilea, iar premiul de Miss Eleganță a ajuns la concurenta cu numărul 9 – Kerner Borbala.

IMG_9558 IMG_9570 IMG_9575 IMG_9576

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ