Dzsungel a város szívében

0
284
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A Szamos-töltés környékének egy rendezett, tiszta pihenőövezetnek kellene lennie, legyen szó annak a lakónegyedek felőli részéről, vagy akár a Szamos árteréről.
Az 16-os lakónegyedekben található szakasz árterében évekkel ezelőtt piknik övezetet alakította ki, sütögetőkkel, asztalokkal, padokkal, ám mindennek ellenére, számos szakasz nagyon kevés törődést kap, már ami főként a zöldövezetek karbantartását illeti. Sok helyen valóságos dzsungel uralkodik. A gaz és a magas bokrok már-már a parkoló gépkocsikkal vannak azonos magasságban.
Azok a lakosok, akik az érintett környékeken élnek, elégedetlenek, sőt sokan félnek is.
A bokrokban állatok bújnak el, és a kóbor kutyák, vagy éppen a rókák is veszélyesek a tömbházak körül játszadozó gyerekekre, főleg azóta gondolják így ezt többen, mióta többször is rókákat láttak a töltésen én annak környékén ólálkodni.
Sok esetben a töltéstől távolabb sem rózsásabb a helyzet. Az elhanyagolt zöldövezet sok esetben a gyalogosok és a kerékpárosok haladását is megnehezíti a töltés közelében, sokan pedig panaszkodnak amiért, hogy senki nem tartja karban a lakónegyedek töltés felőli részeit.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *