Öt testvérnek van szüksége a mi segítségünkre. Adjunk reményt a számukra, egy szép gyerekkor érdekében!

0
172
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Öten vannak testvérek, négy fiú, és egy leány. Az Erdőd községhez tartozó Sóspusztán élnek, egy nagyon rossz anyagi helyzettel küzdő család legapróbb tagjaiként.

Lánytestvérük egy évnél is fiatalabb, a többiek egy és kilenc év közötti gyermekek. Ők nem származnak gazdag családból, ahol gondtalan élet várna rájuk, így gyermekkoruk is tele lesz nélkülözéssel és csalódással.

Édesanyjuk háztartásbeli, édesapjuk az, aki legalább egy szerény fizetést elő tud teremteni a család számára, viszont ez hét embernek nagyon kevés a túléléshez. Dicséretes, hogy mindezek ellenére, a legnehezebb körülmények között is küzdenek, a gyerekek közül többen óvodába, illetve iskolában is eljutnak.

Viszont sajnos a havi kicsi jövedelem mellett, nincs termőföldjük sem, ahol az élelem legalább egy részét meg tudnák termelni, vagy pénzt tudnának csinálni az eladott terményből.

A szegény sorsú családot egy szatmári lakos fedezte fel, és szívesen nyújtana segítő kezet számukra, ha mások is besegítenének ebben az ügyben.

A legkisebbeknek élelemre, nem romlandó termékekre, játékokra, illetve olyan eszközökre, amelyekkel a korabeli gyermekek is játszanak.

Segítő kezet nyújt számukra a Paralela45 utazási iroda is, akik megígérték, hogy létrehoznak egy gyűjtőpontot is, ahová bárki elviheti azokat az adományokat, amelyeket ennek a családnak szánnak. Minderre az utazási iroda Iuliu Maniu utca 2. szám alatti székhelyén van lehetőség, az Ankora Mall-ban. Ezen a helyen, hét közben, és szombaton 14 óráig várják azokat, akik adományoznának valamit a család számára.

A segítségnyújtással kapcsolatos további részletekért és információkért a lehetőség van felvenni a kapcsolatot, a szegény sorsú családot felfedező Răzvan Țipleaval, a 0754832147-es telefonszámon, vagy a Paralela45 utazási iroda tulajdonosával Mircea Spătarral, a 0747696601-es telefonszámon.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *