Szeretnél egy jó állami munkahelyet? Megyénkben 16 betöltetlen állás van az állami szektorban.

0
198
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sokak számára egy megfelelő állami munkahelyen dolgozni a karrier csúcsát jelentheti. Többnyire jók a fizetések, folyamatosan emelkednek is, sőt, a munkafolyamat sem jár különösebben sok stresszel. A bennfentesek közül sokan tagadják, hogy jó dolguk van az adott munkahelyen, de sokan mégsem válnának meg egykönnyen ezektől a jól fizető állásoktól, valamilyen privát vállalat megkeresésére.

Szatmár megyében jelenleg 8 munkahelyet hirdettek meg a közszférában, közülük 7-et a Szociális és Gyermekvédelem tett közzé.

Ezeken kívül a polgármesteri hivatalban is van két megüresedett hely, egy városrendezési tanácsadói poszton, egy pedig az építkezési engedélyek kibocsátásánál. Mindkét esetben felsőfokú végzettség szükséges.
Továbbá egy üres ügyintézői helyet hirdet az ADP is, egy jogi tanácsadót és egy könyvtárost vennének fel Ráksán, egy munkást alkalmazna az érendrédi iskola, egy tanácsadói állást hirdet a nagykárolyi polgármesteri hivatal, valamint a prefektusi hivatal, ahogyan a szatmárnémeti polgármesteri hivatal is.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *