Trei primari nu au făcut nimic pentru ca nebunia de ieri cu Audi-ul pe terasă să nu se întâmple. Cât mai așteptăm?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mare tam-tam pentru Audiul deieri care a distrus terasa de la Corso, fostul Big Player. Da, merită toată mediatizarea, pentru a arăta că mica noastră comunitate nu acceptă astfel de persoane, cu un astfel de comportament și nivel de inteligență. Din păcate acesta este doar unul,care a ajuns în vizorul presei, însă oameni de acest gen sunt mult mai mulți și majoritatea scapă fără mustrarea populației și a organelor legii.

Dar toată povestea aceasta mai are și un alt unghi din care trebuie privită. Zona în care s-a petrecut totul este o zonă pietonală, unde accesul autoturismelor este interzis, conform unui semn din vremea primarului Coica. Și semnul a apărut cu chiu, cu vai, după multe vociferări ale pensionarilor în cadrul unor ședințe în care sunt duși cu zăhărelul de autorități timp de 4 ani, pentru un vot. S-a pus atunci un semn și nimic mai mult, vre-o două zile de avertismente lăsate în parbrize la oameni. Si atăt. THE END, poveste abandonată.

Zilnic, pe acolo trec zeci de mașini. Cel puțin. Și nu vorbim de mașinile „necesare”,cele de aprovizionare de la restaurante sau de livrare, ci de mașini ale unor oameni cu fund prea valoros ca să îl plimbe de pe Bulevardul Transilvania până la restaurant, bijuterie, televiziunea din zonă sau agențiile Tarom sau CFR. Zilnic acolo intră zeci de mașini, se blochează una pe alta, se claxonează în draci, oamenii se feresc din fața lor sau chiar stau să le înghită fumul în timp ce stau pe terasă.

Situația nu e de ieri, de azi și cel mai probabil nici nu se va rezolva luni dimineața. Pe vremea lui Ilyes a fost la fel, pe vremea lui Coica iar, și nici Kereskenyi nu a adus nici o schimbare situației. Nu încă cel puțin. În toată această perioadă, de trei mandate și puțin, nu știm dacă a fost o lună, hai două, în care accesului la acel spațiu a fost blocat cu betoane din acelea în care se pun flori. În rest liber pentru oricine.

Soluția este una extrem de simplă. O barieră cu cartelă, pe care să o primească strict cei care au treabă în zonă,care au puncte comerciale acolo sau alte afaceri și au nevoie neapărată de a căra marfa sau alte bunuri grele cât mai aproape de clădire, în rest,oricine poate găsi, cu puțină răbdare, un loc de parcare pe Bulevardul Transilvania.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *