A început reabilitarea centrului nou

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mașini de mare tonaj și excavatoare au pus stăpânire pe centrul orașului, porțiunea din spate de la magazinul Someșul până la BCR și pe lateral de magazinul Someșul. Acestea acționează pentru reabilitarea centului nou, respectiv înlocuirea pavajului și a pietrei cubice din zonă.

„Sper ca într-o lună să fie gata, nu e o lucrare foarte mare. Se face doar în față la BCR, în faț primăriei și până la Bulevardul Transilvania. În zona asta în 2 săptămâni se face. Se înlocuiește doar piatra și pavajul”, a declarat city managerul Masculic Csaba.

Pentru reabilitarea platoului din Piața 25 Ocomtbrie se va accesa un proiect european pentru modernizare, mai afirmă aceeași sursă.Acea zonă nu este o urgență, așa cum este cea pe care se intervine acum și care a fost cuprinsă în contractul cu firma de întreținere a infrastructurii din județ.

În curând vor începe lucrările și la groapa de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu.

„Într-o lună, o lună jumate setermină aprovizionare  cu materiale și 3 săptămâni va dura executia. Depinde de perioada de achiziție a materialului, că nu se cumpără din România, dar pe la inceput de august va începe.”, mai afirmă Masculic Csaba.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *