A Solidarității vagy a 14 Mai környékén laksz? A csapból nem folyt a víz, az utcákat pedig elöntötte a víz? Ez az oka!

0
214
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Íme egy nevetséges, te tipikusan román helyzetkép. Egy tucat figyelmetlen munkásnak, feltehetően kellően kevés munkatapasztalattal sikerült megrongálnia azt a földalatti fővezetéket, amely az ivóvizet szolgáltatja a szatmárnémeti Ion Ghica és Grigore Ureche utcákba.

Kitűnő munka! De van, ami még ennél is viccesebb. A munkásoknak valójában semmi dolguk nem volt ezzel a fővezetékkel, ami legalább magyarázatot adhatott volna a hibára, ugyanis csak néhány földalatti vezetéket kellett volna elhelyezniük. De mivel rendesen egy tervrajzot sem tudtak leolvasni, a nagy kínlódás előidézte a szép kalamajkát, a buldoexkavátor pedig ügyesen eltörte a csövet.

A probléma megoldására az Apaserv munkatársait riasztották, viszont míg azok kiértek és elzárták a fővezetéket, a lakónegyedet gyakorlatilag elárasztotta a víz. A közlekedés szempontjából is teljesen lehetetlen helyzet alakult ki, hiszen az aszfalton hömpölygő víz teljes útzárlatot teremtett a környéken. Két utca pedig teljesen víz nélkül maradt, legalábbis ami a csapokat illeti, ugyanis azokban leállt a nyomás. De nem is csoda, hiszen a fővezeték tönkre ment, az utak pedig inkább hasonlítottak folyómederre, mintsem aszfaltos lakótelepi utcákra. Ez Románia!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *