A Solidarității vagy a 14 Mai környékén laksz? A csapból nem folyt a víz, az utcákat pedig elöntötte a víz? Ez az oka!

0
183

Íme egy nevetséges, te tipikusan román helyzetkép. Egy tucat figyelmetlen munkásnak, feltehetően kellően kevés munkatapasztalattal sikerült megrongálnia azt a földalatti fővezetéket, amely az ivóvizet szolgáltatja a szatmárnémeti Ion Ghica és Grigore Ureche utcákba.

Kitűnő munka! De van, ami még ennél is viccesebb. A munkásoknak valójában semmi dolguk nem volt ezzel a fővezetékkel, ami legalább magyarázatot adhatott volna a hibára, ugyanis csak néhány földalatti vezetéket kellett volna elhelyezniük. De mivel rendesen egy tervrajzot sem tudtak leolvasni, a nagy kínlódás előidézte a szép kalamajkát, a buldoexkavátor pedig ügyesen eltörte a csövet.

A probléma megoldására az Apaserv munkatársait riasztották, viszont míg azok kiértek és elzárták a fővezetéket, a lakónegyedet gyakorlatilag elárasztotta a víz. A közlekedés szempontjából is teljesen lehetetlen helyzet alakult ki, hiszen az aszfalton hömpölygő víz teljes útzárlatot teremtett a környéken. Két utca pedig teljesen víz nélkül maradt, legalábbis ami a csapokat illeti, ugyanis azokban leállt a nyomás. De nem is csoda, hiszen a fővezeték tönkre ment, az utak pedig inkább hasonlítottak folyómederre, mintsem aszfaltos lakótelepi utcákra. Ez Románia!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *