Atmosferă de basm în tabăra e vară a Grădiniței Guliver

0
1786
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Animale, atelier de teatru, gogoși fierbinți, prințese și zâne, toate acestea și multe altele în curtea Grădiniței Guliver. Tabăra de vară organizată de către educatoarele grădiniței a adunat zeci de copii dornici să se bucure de această atmosferă care înglobează frumusețea și poveștile zilelor de ieri cu cele de astăzi.

„Tema taberei de vară este „Poveștile de ieri și de azi”, după cum puteți vedea, curtea este împărțită în două, partea tradițională și partea modernă. Știu că le place și celor mici și câteun pictat pe față și modelat de baloane, așa că am pregătit și astfel de sectoare. Avem Atelierul bunicii, unde bunicuțele de la noi din grădiniță, mai tinere ce-i drept, pregătesc plăcinte și gogoși, apoi avem teatru unde educatoarele vor prezenta piesa „Iedul cu trei capre„, avem și o fermă cu câteva aimale aici și pe partea cealaltă avem karaoke, artă,modelat de baloane, pictat pe față, vom realiza chiar și un steag al taberei”, afirmă directoarea Cristina Nemeș.

La toate acestea, pentru a imortaliza bucuria de pechipul celor mici, dar și a părinților care astfel scapă de grija îngrijirii copiilor în vacanță, s-a organizat un loc pentru poze.

„Îmi place ce ați organizat în această curte și este o inițiativă lăudabilă și m-as bucura dacă fuecare grădiniță ar proceda la fel. Știu ca și tată că nu este ușor să nu ai programe în timpul vacanțe.Chiar prin această prismă consider că e o acțiune minunată.”, a afirmat primarul Kereskenyi Gabor,prezent la deschidere.

„Este de lăudat că voi, educatoarele, nu ați stat nici o zi să vă odihniți după ce s-a încheiat anul școlar ci ați tot deschis această tabără”, a afirmat și inspectoarea Leontina Ghiț.

Copiii au fost asemenea unui mușuroi de furnici, foarte activi și plini de viață, dornici să interacționeze cu toate atelierele pregătite pentru ei. Animalele de la minifermă au fost una dintre atracțiile principale ale lor, pentru unii dintre ei fiind singura ocazie cu care văd aceste animale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *