GALERIE FOTO | FOTBAL SATMAREAN | DARI LIPAU CASTIGA CU 1-7 ULTIMUL MECI

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deși știam că echipa din Lipău este campioană înainte de ultima etapă, aceștia nu s-au predat în fața celor de la Viile Satu Mare. Au câștigat ultima partidă în aplauze, sunete de tobe și vuvuzele. Aceștia au fost premiați înainte de începerea partidei de către președintele AJF Satu Mare, Szilagyi Ștefan și vicepresedintele Por Constantin. Le-au fost înmânate medalii, diplome și cupe.

Astfel echipele au început meciul în următoarea formulă:
Ville Satu Mare:

Petric marc, Kocsis Akos, Ionescu Catalin, Kiss Alexandru, Kaposi Razvan, Bud Daniel, Papp Lorand, Felegyhaly Attila, TUrsuc Calin, Gavrus Doru, si rezervele, Szabo Zsolt, Bora Raul, antrenor – Balasz Zsolt.

Dari Lipău:

Hebe Lucian, Iftene Darian, Varga Sergiu, Nagy Norbert, Hlidak Levente, Tuturas Sergiu, Donka Ionel, Daniluc Marcel, Soponar Andrei, Szabo Denis, Osan Iulian, si rezervele, Vadasz Istvan, Chilintan Gabriel, Morar Gabriel, Priner Ionut, David Raul, antrenor – Gestermaier Stefan.

Meciul a fost unul greoi la început pentru campioana ligii IV-a a seriei A pentru că au încasat un gol rapid din lovitură libera în minutul 16 prin Ionescu Cătălin. După 6 minute Soponar Andrei restabilește egalitatea iar mai apoi în minutul 35 Iftene Darian reușește desprinderea pe tabela de marcaj la scorul de 1-2 pentru Lipău. Ulterior se mai înscriu 5 goluri, scorul final fiind 1-7 pentru echipa condusă de Gestermaier Stefan.
De apreciat este sportivitatea ambelor echipe care s-au luptat pentru victorie din primele minute până la finalul partidei și nu au existat incidente, doar câteva izolate dar temperate rapid de arbitru și de jucatori. Arbitri partidei au fost, Bogdan Tincu ajutat la cele două linii de Szucs Nicolas și Boros Alex, arbitru de rezervă fiind Sulyok Adrian.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *