Surpriza de duminică dimineața pentru un taximetrist – cioburi în loc de geam

1
1188
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un taximetrist din municipiul Satu Mare a avut o dimineață de duminică cum nu se poate mai proastă. Când a coborât la mașină a observat că geamul din dreapta a fost spart, mașina fiind plină de cioburi.

Din cele relatate de om pe grupul dedicat taximetriștilor, acolo unde a postat și fotografiile cu mașina sa spartă, omul afirmă că nu i s-a furat nimic din mașină, cel mai probabil hoțul fiind speriat de alarma mașinii care s-r fi declanșat în momentul spargerii geamului.

Taximetristul s-a documentat despre cine ar putea fi cel care a făcut țândări geamul mașinii sale, un individ slab, cu barbă, despre care alte persoane afirmă că ar mai fi făcut astfel de fapte. Cel mai probabil omul spera să găsească în mașină tableta de pe care taximetriștii țin legătura cu dispeceratul și preiau comenzi.
Până îl va găsi pe vinovat și își va recupera paguba de la acesta, taximetristul trebuie să își înlocuiască singur geamul, pentru a se putea întoarce la muncă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

1 COMENTARIU

  1. Eu luni după masă lângă școala Ham Janos mi-am găsit mașina cu parbrizul spart cel mai probabil de o minge de la școală. Bine-nteles că cei de la școală nu știu nimic.

    View Comment

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *