Olimpia are antrenor din Generația de Aur. Tibor Selymes va sta pe banca galben-albaștrilor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Olimpia Satu Mare are începând de astăzi un nou antrenor, în persoana lui Tibor Selymes. Acesta este un membru al Generației de Aur care a îmbrățișat cariera de antrenor după ce a pus ghetele în cui.
Conducerea Olimpiei a încheiat colaborarea cu Bogdan Andone,care a semnat cu cei de la Timișoara.Imediat după acest moment s-a trecut la căutarea unui nou antrenor care să ocupe un loc pe banca galben-albaștrilor. După câteva zile de discuții și negocieri Tibor Selymes a acceptat acest post. El va fi prezent toată această săptămâna la Satu Mare pentru a vedea mai mulți jucători și pentru a se informa cu privire la situația clubului.
Selymes a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1994 și 1998.În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.
El și-a început activitatea de fotbalist în 1987 la Brașov și a trecut pe urmă, pe la Dinamo București, Brugge, Anderlecht, Standard Liege, Szombathelyi Haladás, Debreceni VSC și AEL Limassol.
Ca antrenor are în portofoliu 10 echipe antrenate, cele mai importante dintre acestea fiind Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu și Sportul Studențesc.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *