OPINIE! Se tulbură apele și mai tare în PSD Satu Mare? Cine de cine se teme?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Criza din PSD e departe de a se termina, chiar dacă războiul public pare că s-a terminat. Mai sunt polițe de plătit, au mai rămas oameni nemulțumiți, mai sunt răsplate de oferit. Așa cum afirma Liviu Dragnea, fiecare organizație va face o analiză a parlamentarilor pe care i-a trimis la București, după aceste șașe luni de mandat. Adica un mod mai frumos de a spune că cei care au trădat sau au tulburat apele vor fi maziliți acasă și nu la centru, în ochii tuturor.Se pare că unul dintre aceștia va fi deputatul sătmărean Octavian Petric, care este acuzat într-un ziar local de faptul că nu ar fi votat la vedere, așa cum a dat ordin șeful de partid. Acesta ar fi băgat mâna în urnă pentru a nu se vedea dacă votul său a fost pentru tabăra Dragnea sau tabăra Grindeanu. Aceeași sursă afirmă, fără probe, că deputatul Petric ar fi votat pentru tabăra Grindeanu, fiind filmat înainte de a ajunge la urne, cu bilele în mână, astfel fiind clar votul său.

Cei care îl acuză pe deputatu Petric că nu s-a supus ordinelor lui Dragnea îi mai pun acestuia în cârcă o înțelegere cu Grindeanu, care ar fi urmat să îi dea un portofoliu de ministru al IMM-urilor dacă tabăra sa o învingea pe cea a lui Dragnea.

Acest episod pare să fie doar unul dintre cele care au mai fost deja și care vor mai fi,cu tema războiului intern din PSD, inclusiv din Satu Mare,care, dincolo de ușile sediului, pare să se accentueze. Este de văzut cât de departe va merge acest război și masacrarea lui Octavian Petric. Este văzut acesta ca un pericol pentru actuala conducere a partidului, motiv pentru care trebuie anihilat sau e vorba doar de rănirea unor orgolii, care astfel trebuie refăcute prin defăimarea celor care a făcut-o?

Se tem cei din primul rând al PSD Satu Mare de Octavian Petric? Greu de crezut, după ce acesta a demonstrat că nu are capacități de manipulare și de a produce schimbări peste noapte cât timp a avut pe mână organizația județeană. Se tem cei din conducerea PSD de crearea unei mase de revoltă în interiorul partidului, una mai puternică decât cea existentă, care e ținută la sertar? Cel mai probabil!

Se teme Octavian Petric să nu își piardă „capul” și de aceea nu a ieșit public, peste comunicatul de presă al președintei Aurelia Fedorca, pentru a-și exprima opinia cu privire situația moțiunii de cenzură? Așa se pare!

Toate acestea sunt doar semne că în PSD nisipurile mișcătoare sunt active și nu se știe niciodată pe cine vor înghiți.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *