Furtuna nu i-a speriat pe iubitorii jazzului. Public numeros în prima zi a Samfest Jazz International

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După o zi zero, în care parcul de la Turnul Pompierilor s-a dovedit a fi prea mic pentru toți sătmărenii iubitori de muzică de calitate și timp pentru suflet, ziua întâi se anunța una mai slabă,din cauza avertizărilor meteorologice. Mai ales că înainte cu o oră de ora programată pentru începerea concertelor o vijelie s-a abătut peste municipiul Satu Mare.

 

Cu toate acestea, nici organizatorii și nici publicul nu s-au speriat prea tare și s-au prezentat la scena la ora 19. Publicul s-a adunat încetul cu încetul, iar pe când pregătirile au fost gata pentru ca prima formație să urce pe scenă și locurile pe scaunele și cele din jur au fost au fost ocupate de sătmărenii iubitori ai genului.
Trupele care i-au încântat pe sătmăreni în prima zi a Samfest Jazz a fost Essential Notes, Barabás Lőrinc Quartet și Adam Baldych&Helge Lien Trio.Doar ultima dintre ele a mai fost la Satu Mare, restul fiind trupe nou înființate, în „pauza” pe care festivalul sătmărean a luat-o.
Samfest Jazz continuă sâmbătă și duminică cu noi concerte, tot la scena de la Turnul Pompierilor, cu începere de la ora 19. Dacă vremea va fi nefavorabilă, concertele se vor ține în clădirea filarmonicii.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *