FOTO& VIDEO Un sătmărean a fost amenințat cu cuțitul în trafic de un camionangiu. Clipe de groază

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Clipe de groază la volan pentru un sătmărean. Drumul său spre Târgu Mureș a fost unul marcat de o sperietură groaznică, după ce doi indivizi dintr-un camion au coborât la mașina lui și l-au amenințat cu cuțitul. Totul s-a produs din cauza unor șicanări în trafic.„Mergeam către Târgu Mureș, depășeam un camion, chiar aveam spațiu suficient. Între timp microbuzul din față a încetinit depășirea și a trebuit să mă bag înapoi pe banda mea și m-am băgat înapoi în fața camionului. Loc suficient chiar aveam, dar am simțit că camionul a forțat să nu mă lase să intru în fața lui, dar am tras destul de aproape de Mercedes. Totul s-a petrecut în Somcuta Mare. Recunosc că puțin m-am enervat și am frânat puțin când am intrat pe banda mea. Am simțit că devine tot mai agresiv camionul, dar nu i-am dat importanță. Am depășit și Mercedesul și mi-am continuat drumul. Am greșit că nu am observat că camionul încerca să mă depășească. ” afirmă sătmăreanul.

Cei din duba din fața sătmăreanului au ținut legătura cu cei din camion, nelăsându-l pe acesta să îl depășească, ba chiar a încetinit duba. În momentul în care intră totuși în depășirea dubei, drumul sătmăreanului este blocat de dubă, care iese în fața lui, iar pe dreapta este blocat să intre înapoi pe sensul său de camion, care l-a ajuns din spate. La un moment dat cei doi opresc și blocheză astfel drumul sătmăreanului. Din camion ies doi indiviziiar filmarea arată clar cum unul dintre ei ridică amenințător cuțitul spre mașina sătmăreanului.
„Indiferent ce i-ar fi si supărat, nu există nici o justificare pentru această agresivitate și acest comportament. M-am speriat când i-am văzut că vin spre mine. Am băgat în marșalier și am dar rapid în spate. Puteam să fac și accident încercând să fug de acolo. Vreau să depun o plângere, că acest comportament, indiferent ce s-a întâmplat, legea nu îți dă voie să faci așa ceva. ”, mai afirmă șoferul din Satu Mare.

Totul a fost înregistrat cu camera de bord, care a funcționat în tot acest timp și a înregistrat inclusiv numerele de înmatriculare ale camionului și dubei. Pe baza filmării sătmăreanul îi va chema în instanță pe cei care l-au amenințat și au speriat toți pasagerii mașinii.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

6 thoughts on “FOTO& VIDEO Un sătmărean a fost amenințat cu cuțitul în trafic de un camionangiu. Clipe de groază

 1. De ce n-a sunat la 112? Aici cred ca cei doi soferi (duba si camionul) au incalcat OUG 195/2002 Blocarea cu intenţie a drumului public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic

 2. Din ceea ce se vede având și experiența de ani de zile la volanul unui amidon acest șofer ce vorbește maghiara a încurcat în 2 rânduri camionul forțândul sa înfrâneze violent pentru a nu lovi mașină în prima faza când a depășit camionul și ia intrat în fata și apoi când a intrat în depășirea mașinii verzi intrând în fata camionului angajat în depășire se aude claxonul camionului deci ….ungurul buan e vinovat în repetate rânduri trebuia sa urce peste el cu tirul

 3. Cosmin asta inseamna ca orice greseala faci in trafic am dreptul sa te blochez si sa alerg
  Inarmat cu cutitul dupa tine.
  Daca ma enervez i-au mitrariera si trag dupa tine deoarece „legea imi da voie „? Pt ca asa consider eu ca am dreptate.
  Un exemplu si mai extrem: merg pe strada nu imi place fata ta, te iau la bataie!!! Este un motiv suficient, cum vii tu cu dreptul sa ma sochezi cu fata asta! Sper ca ai inteles la ce vreau sa ma refer

 4. Cosmin, înțeleg că șoferul a greșit și că a încurcat camionul, dar omul mai greșește, nu?
  Dacă la fiecare greșeală pe care ai face-o tu în trafic ar coborî oameni din mașini și ar sări cu un cuțit la tine, ce ai zice? Ți-ar conveni? Fii puțin mai bun ca om, deoarece mi-e greu să cred că tu ești perfect și tu nu faci niciodată greșeli.
  De asemenea, nu-ți înțeleg rasismul. Pun pariu că ”ungurul buan” știe să scrie mai corect gramatical decât tine. Tu ești unul din motivele pentru care țara asta merge pe apa sâmbetei.

 5. Hai ca atunci cand a depasit a franat destul de mult pt a enerva soferul de tir
  Si in filmarebse vede clar ca tirul mergea destul de rapid
  Asta cu masina mica o veut sa il depaseasca cu un 5 km mai mult si pe lAnga nici nu a avut vizibilitazea pt a depasii
  Ok nici soferul de tir nu a reactionat dupa carte da o lectie mai usoara merita acesti tipi de soferi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *