Condiții inumane pentru polițiștii detașati pe litoral – FOTO

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Începând de sâmbătă,164 de polițiști din țară vor acționa pe litoralul Mării Negre, petoată perioada estivală, pentru a crește gradul de siguranță al turiștilor care își petrec concediul pe litoralul românesc. Printre ei și cadre din Insectoratul de Poliție Județean Satu Mare, oameni care, alături de colegii din țară au fost cazați la unitatea de cazare „Petrolul”, aparținând MAI, în Eforie Nord.

„În baza Planului de acțiune ,,Litoral 2016”, șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu a dispus suplimentarea efectivelor curente care acționează pentru liniștea și siguranța turiștilor de pe litoral. Astfel, în perioada 1 iulie – 3 septembrie a.c., zilnic, 447 de polițiști acționează, în sistem integrat, pentru siguranța cetățenilor” se precizează în comunicatul Poliţiei Române.

Odată ajunși însă în unitatea de cazare a început și revolta polițiștilor, care au considerat condițiile din camere sub orice critică. Igrasie,pereți scorojiți, dulapuri și geamuri care nu se închid, găuri în pereți, prize ieșite din pereți, vopsea crăpată, pe scurt, condiții de ev mediu. Cum urmează să stea 30 de zile detșați, polițiștii au refuzat cazarea și s-au revoltat.

Revolta lor și amenințările că se întorc acasă i-au făcut pe șefi să găsească o altă unitate de cazare, în Eforie Sud,de care polițiștii sunt mai mulțumiți.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *