Mai multe persoane au fost obligate să părăsească România. Provenea din Asia și Africa

0
736
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe teritoriul României au fost depistați 12 persoane, care se află pe teritoriul nostru ilegal. Au fost emise 7 documente administrative, prin care aceștea sunt obligați să părăsească teritoriul României.

Astfel, în județul Satu Mare și alte județe din țară au fost depistați, în situații ilegale, 12 cetățeni străini dintre care 10 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 26 și 64 de ani.

O persoană a fost luată în custodie publică, iar alte 4 au fost îndrumate să își reglementeze dreptul de ședere. Doi bărbați și o femeie, din Liban, Bangladesh și Venezuela au fost îndrumate să se prezinte la sediul structurii de imigrări din raza de reședință cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de ședere în scopul de reîntregire a familiei, iar un bărbat, de 64 de ani, din Franța, care nu și-a înregistrat rezidența, a fost sancționat contravențional.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele a două persoane va fi aplicată măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă cuprinsă între 3 luni și 5 ani.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *