Firma care întreține drumurile din municipiul Satu Mare, bănuită de practici neortodoxe pentru a câștiga licitații

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Firma de construcții care se ocupă de întreținerea infrastructurii rutiere din Satu Mare, Diferit SRL, este în vizorul Consiliului Concurenție, alături de alte patru firme, fiind bănuită de practici mai puțin legale pentru a-și devansa concurența.
Mai exact, Consiliul Concurenție investighează posibile înțelegeri încheiate în cadrul licitațiilor publice organizate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romania SA. Perioada pentru care se impune aceastăinvestigație este 2013-2015.
”În situaţia în care Consiliul Concurenţei va constata încălcarea regulilor de concurenţă, companiile implicate riscă amenzi de până la 10% din cifra de afaceri. Cu toate acestea, companiile care cooperează cu autoritatea de concurenţă, în cadrul programului de clemenţă, pot obţine imunitate la amendă sau reduceri substanţiale ale amenzilor”, se arată în comunicat remis de către Consiliul Concurenței.
Firma Diferit SRL se ocupă din 2016 de întreținerea drumurilor din municipiul Satu Mare, după ce a câștigat atât licitația cât și procesul cu Tehnic Asist, pe care aceștia din urmă l-au deschis după ce au pierdut licitația. Firma nu este la primele lucrări în județ fiind firma care a reabilitat drumul național Satu Mare – Zalău dar și alte străzi din Carei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *