Fógel László tovább marad a VSK-nál? Ismét jelentkezett a Városi Sport Klub elnöki címére

0
211
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A Városi Sport Klub mindig hosszas beszélgetés tárgyát képezi a Helyi Tanács ülésein, ha a napirendi pontok között szerepel. Így volt ez a legutóbbi tanácsülésen is, amikor Fógel László elnöki mandátumát újra meghosszabbították, további három hónapra, egészen addig, amíg új elnöke nem lesz a klubnak, a versenyvizsgát követően.
Fógel a szerződése meghosszabbításakor azt nyilatkozta, bármennyivel is hosszabbítják meg a szerződését, amint alkalmas személy érkezik az állásra, ő minden további nélkül kész átadni az elnöki széket. Viszont úgy tűnik, annyira mégsem könnyű megfelelő személyt találni a pozíció elfoglalására.

Július 19-én, újabb versenyvizsgát hirdettek a VSK elnöki székének elfoglalására, viszont a versenyen mindenki meglepetésére Fógel László is megjelent, szemben Fülöp Istvánnal, a másik résztvevővel, aki azonban az írásbeli próba előtt végül visszalépett, így az egyetlen jelentkező Fógel László maradt.

A vizsga eredményét július 20-án hirdetik ki.

Ami Fógel László versenyvizsgán való részvételét illeti, minden bizonnyal az RMDSZ egyik belső rendelkezését követte, ugyanis az utóbbi időben nem volt meg a megfelelő együttműködés és támogatás az RMDSZ részéről, sőt még az elnöki mandátum ideje is lerövidül ez által.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *