Simfonia culorilor, miercuri la Italian Fashion Week, la restaurantul Simfonia

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Miercuri, începând cu ora 19:00, la sala Simfonia a Restaurantului Esedra are loc evenimentul de modă Italian Fashion Week. Evenimentul se dorește a fi unul elegant, care să aducă în fața sătmărenilor cele mai deosebite ținute de sezon create de designeri internaționali.
Aline Oliveira s-a nascut intr-un oras din nord-estul Braziliei. In copilarie a privit si a admirat croitoreasa locala care facea lucrari mai extravagante. Moda a fost intotdeauna o referinta in viata ei. Ii place modul in care culorile, formele, tesaturile, personalitatea si stilul individual al fiecarui material prinde viata intr-un articol vestimentar.
Alessia Colabello recunoaste ca „momentul in care o femeie imbraca o creatie a mea si o vad cum se metamorfozeaza, cum radiaza frumusete si feminitate, cum ii stralucesc ochii de bucurie… momentul acela este magic! Ma face cu adevarat fericita si ma incarca cu foarte multa energie pozitiva.”
Creațiile marca „Angelica Tufo” sunt in ediție limitată, unice și realizate în întregime manual, calitatea lor fiind dată de selecția și prelucrarea atentă a materialelor fine.
Claudia Barresi a studiat design vestimentar si croitorie la Academia de moda din Roma. Si-a aprofundat cunostintele chiar si in modelare, broderie si crearea de accesorii. A fost alesa ca designer de costume pentru turneul al unui spectacol de artisti italieni importanti. In prezent executa rochii la comanda si creaza de rochii de mireasa inspirate din basme.
Emanuela Magnafico va prezenta o colectie dinamica si sportiva de iarna, dar in acelasi timp eleganta. Colectia este proiectata pentru o femeie care doreste sa se simta confortabil si relaxata in tinuta aleasa.
Priscilla Ionta recent a terminat studiile de design la una dintre cele mai cunoscute academii de moda din Roma.
Ea a ales sa isi transforme pasiunea pentru moda in profesia vietii sale. Pune mare accent pe perfectiune iar in creatiile sale nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Sara Selli si-a petrecut copilaria in magazinul de tesaturi ale bunicilor ei. Avand acces la diverse materiale, sustinuta si incurajata de catre bunica ei, ea s-a inscris la cursurile Institului de Arta din Rieti.

Sladana Krstic revine in Romania pentru a treia oara. La evenimentul din 2 august v-a prezenta colectia „Farnese”. Si-a dedicat colectia celui mai mare Muzeu Arheologic din Napoli, unul dintre primele construite in Europa, care se mandreste cu o bogata si valoroasa colectie de arta arheologica din Italia.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *