Un sătmărean a vândut în șase luni vacanțe de peste o JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Vânzările sunt în continuă creștere

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Una din cele mai stabile si serioase agenţii de turism din Romania, Paralela 45 raportează pentru cele 3 sedii deţinute de catre sătmăreanul Mircea Spătar prin SC HORUS TOUR SRL-D  vânzări de 500.000 euro.

”Ne consolidăm poziția de top din regiune după primele 6 luni,timp în care am ajuns la vânzări de peste 500.000 euro în creștere cu 10% față de anul anterior. Creșterea vine pe baza deschiderii noii filiale de la Zalău dar și pe fondul creșterii cereri. Segmentul de clienți business de asemenea a crescut iar in toamnă pregătim lansarea unui departament care se va ocupa exclusiv de clienții de business din cele 3 județe și nu numai.

În funcție de forța de muncă pe care o vom găsi în regiune vom stabili si sediul departamentului de clienți business, cel mai probabil la Baia Mare însă momentan analizăm toate posibilitățile. Sunt sătmărean si mi-aș dori să putem face investiția la Satu Mare însa depindem foarte mult de forța de muncă disponibilă pe piață.

Conform calculelor noastre până la finalul anului vom atinge cu siguranță nivelul de vânzări de 900.000 euro pentru cele 3 sedii deținute ( Satu Mare, Baia Mare, Zalău ) însă ambiția mea ar fi să atingem 1 milion euro, ceea ce este realizabil.”, a declarat Mircea Spătar.

Agenția de turism este printre singurele din zonă care ține la curent publicul cu evoluția si investițiile făcute, acest lucru consolidând mottoul agenției : Paralela 45, agenția ta de încredere.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *