FOTBAL SĂTMĂREAN | TURNEU DE FOTBAL REUȘIT LA PĂULEȘTI

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sâmbătă s-a desfășurat turneul de fotbal de la Păulești unde s-au întâlnit echipele Dari Lipău, Moftinu Mic, Luceafărul Decebal și Unirea Păulești. Echipele au jucat toate între ele câte un meci de 45 de minute pentru că a fost foarte cald și s-a dorit menajarea jucătorilor și din motive de sigurantă a sănătății acestora.

Astfel, turneul a început la ora 10:00 dimineața cu jocul Unirea Păulești și Dari Lipău (1 – 0) un meci strâns dar în care localnicii au învins. Lista meciurilor disputate sâmbătă:
Unirea Păulești – Dari Lipău (1 – 0)
Moftinu Mic – Luceafarul Decebal (2 – 1)
Unirea Păulești – Luceafărul Decebal (1 – 0)
Dari Lipău – Moftinu Mic (1 – 5)
Luceafărul Decebal – Dari Lipău (3 – 1)
Unirea Păulești – Moftnu Mic (1 – 2)

LOCUL 1 – MOFTINU MIC

LOCUL 2 – UNIREA PAULESTI

LOCUL 3 – LUCEAFARUL DECEBAL

LOCUL 4 – DARI LIPAU

Organizatorii turneului au avut grijă ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții, primarul comunei Păulești, Bontea Zenoviu, fiind pe toată durata turneului prezent la teren. Acesta s-a asigurat de buna desfășurare a acestei competiții și a asigurat în permanență apă și mâncare participanților. Acesta vrea să mulțumească și membrilor care au ajutat la buna desfășurare a competiției, după ultimul meci și festivitatea de premiere fiind invitată toată lumea la masă la teren.

La final, toate echipele au primit diplome și cupe. A fost desemnat golgeterul competiției Micaș Adrian, cel mai bun jucător Marton Markos iar cel mai bun portar Varna Flaviu. Pe lângă aceste cupe și medalii și arbitri, Bogdan Tincu, Bathory Stefan, Boroș Alex, Zsigrai Cătălin, au primit diplome și aceștia au spus ca a fost un turneu desfășurat în limitele sportivității fără probleme asta și datorită faptului că atât primarul cât și viceprimarul au fost la teren asigurând buna desfășurare a turneului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *