Un polițist de la rutieră și-a agresat soția, asistentă la Ambulanță. Totul în timpul serviciului, filmat

0
4314

Scene de violență filmate astăzi de către un sătmărean de la geamul apartamentului la care locuiește. Acesta are vedere direct în curtea Serviciului Județean de Ambulanță, acolo unde a surprins un conflict conjugal petrecut între o asistentă de la ambulanță și soțul ei, polițist la rutieră.

Raul M, angajat al IPJ Satu Mare și-a vizitat soția la locul de muncă, pe Teodora, pentru a o trage la răspundere. De pe filmarea apărută pe internet reiese că acesta cerea lămuriri cu privire la un număr de telefon pe care femeia nu îl putea justifica și care l-a făcut pe bărbat să aibă o criză de gelozie. Tot de pe filmare reiese că între cei doi au existat câteva îmbrânceli și că femeia a căzut peste un gărduleț din curtea instituției, după care bărbatul a vrut să plece cu mașina, dar femeia s-a urcat rapid lângă el.
Conducerea instituțiilor unde lucrează cei doi, respectiv IPJ și SJA s-au autosesizat cu privire la scandalul dintre cei doi soți, care s-a petrecut în curtea unei instituții publice, ambii purtând uniforma de serviciu.

„Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora  un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a  survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de polițist impune probitate morală dar și  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu cât și în afara acestora.”., a transmis Inspectoratul Judetean de Poliției.

 

„Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist , sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare.

Mentionez ca asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.
Managerul SAJ Satu Mare, d-na  Opris Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativa pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretam evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne.”, a relatat și SJA despre cele intâmplate.

Cei doi erau căsătoriți de puțin timp, dar se pare că dragostea dintre ei s-a stins repede.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *