Satu Mare a ajuns în finala competiției Capitala Tineretului din România. Baia Mare și Iași sunt competitoarele sătmărenilor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urma demersurilor iniţiate de către Asociația SamStudia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local Satu Mare, municipiul Satu Mare s-a calificat în finala concursului de concepte CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA.

“ Tinerii sătmăreni sunt o adevărată resursă pentru acest oraș, nominalizarea în finala acestui concurs fiind o nouă dovadă a faptului că municipiul Satu Mare are nevoie mai mult ca oricând de tineri entuziaști. Pe cei plecați ne dorim să îi aducem acasă, întoarcea lor acasă, în Satu Mare va ajuta întreaga comunitate sătmăreană. Tinerii au așteptări în privința spaţiilor de locuit pentru ei şi familiile lor, a locurilor de muncă, dar și a evenimentelor, a modalităților de petrecere a timpului liber, motiv pentru care această nominalizare este mai mult decât binevenită.Îi felicit pe tinerii din Asociația SamStudia pentru reușită și îi invit pe toți sătmăreni să participe la cât mai multe dintre evenimentele care vor fi organizate în perioada următoare”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Capitala Tineretului din Româniaeste cel mai ambițios program național destinat tinerilor, pentru că pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret din zonele românești, în general, și pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret urbane, în mod special. Anual, un oraș din România primește, în urma unui concurs de concepte, titlul de Capitala Tineretului din România și este sprijinit financiar, respectiv prin formare și consultanță, în pregătirea și implementarea inițiativelor din dosarul de candidatură.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Satu Mare a ajuns în finala competiției Capitala Tineretului din România. Baia Mare și Iași sunt competitoarele sătmărenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *