OAMENI cu care putem să ne mândrim! Românii din Hull, Anglia, vor avea legume românești datorită unui sătmărean

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urmă cu câteva luni, sătmăreanul Cristian Irimuș și soția sa, originari din Tășnad, au lăsat în urmă locurile de muncă pe care le aveau pentru a deschide la Hull, în Anglia, un magazin cu produse românești.Pentru început au dus din România produse neperisabile,precum mezeluri, conserve, pufuleți și alte alimente produse în țară, care au avut rapid priză, nu doar la români, ci și la englezi și celelalte naționalități care trăiesc în zonă.

Ambiția lui Cristian a fost de a oferi clienților săi întreaga gamă de produse din România, ultimul pas pe care și l-a propus fiind acela de a duce în Hull legume din România. După puțină muncă de cercetare și căutare de colaboratori, el l-a întâlnit pe Aurel Dumitru, un român care se intitulează ca fiind dac liber și care deja exportă legume din România în Anglia, produsele sale având mare succes,asta după ce le-a arătat englezilor cum se culeg legumele în exploatația sa.

Cristian și Dumitru au ajuns la o înțelegere, astfel că de duminica viitoare românii din Hull vor avea legume românești în magazinul „Tășnădeanul”.

„Am facut un fel de sondaj pe pagina oficiala a magazinului „Magazin Romanesc Tasnadeanul”, precum si pe grupurile de romani din Hull, iar acestia s-au aratat foarte interesati de idee. Plus, nevasta mea le-a aratat clipurile la englezi, iar acestia au ramas fascinati sa vada cum se culege, majoritatea lor fiind obisnuiti doar sa cumpere!”,afirmă Cristian Irimuș

O astfel de inițiativă este de lăudat, fiind mai mult decât un act comercial menit să aducă profit unei afaceri, fiind o dovadă de patriotism și dorință de promovare a României dincolo de granițele ei.

Redacția ObiectivSM transmite felicitări sătmărenilor Cristian Irimuș și soției lui pentru demersurile pe care le fac, departe de casă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *