A Divan Bistroban nem űznek gúnyt a sokáig alvókkal. Bármikor kiszolgálják a reggelizni vágyókat

0
165

Gyakran történik meg, hogy ha délelőtt 11 óra után sétálunk be egy étterembe, a pincér sajnálattal közli, hogy lejárt a reggeliző időszak, vagy éppen elfogyott az aznapi reggeli, így sajnos nem tud kiszolgálni.
Sokak számára gyakoriak az olyan napok, amelyeken kénytelen később ébredni, vagy mert fárasztó volt az éjszaka, netán a munkaprogramja napról napra változik, illetve egyszerűen szeret sokáig szunyókálni reggelente.
Ha más már az ebédre készül, viszont te még csak a reggeli elfogyasztását tervezed, lehet jobban esne egy tartósabb főétel, vagy egy zsíros leves helyett egy könnyű reggeli, viszont sokszor már a déli órákhoz közelítve nem nagyon szolgálnak ki sehol effélével.
Vagy mégis? A Divan Bistro tiszteletben tartja a későn ébredők reggeli programját is, ennek köszönhetően a hét bármelyik napján kiszolgálják a reggelizni vágyókat, akár ebédidőben is.
Egyszerű rántotta, vagy parasztosan, szalonnával tálalva, remek választás lehet. De aki inkább egy könnyű salátára vágyik, vagy egy finom házias bundás kenyérre, azt is elfogyaszthatja reggeli gyanánt, nem csak a reggeli órákban.

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *