Bătaie mare pe posturile scoase la concurs la Spitalul Județean. Organizatorii au schimbat sala de organizare a concursului

0
1854

Spitalul Județean Satu Mare organizează săptămâna viitoare concurs pentru ocuparea a 23 de posturi de asistenți medicali, diferite specializări. Numărul de locuri scoase la concurs nu este nici pe departe cel mai mare din ultimii ani, de unde și interesul major pentru aceste locuri.

Nu mai puțin de 145 de candidați s-au înscris la concurs, organizatorii fiind nevoiți să caute o sală suficient de încăpătoare pentru toți candidații. Astfel, candidații vor susține proba scrisă în Sala Mare de ședințe a Consiliului Județean, în data de 18 Septembrie, de la ora 10:00.

Numărul cel mai mare de candidați este pentru Asistent Medical Debutant (PL), acolo unde pe cele 13 locuri se „bat” 96 de persoane. Pentru același post, singular, dar de la Tășnad, concurează doar 3 persoane.

Concurență mare se mai înregistrează și pentru cele șase posturi de Asistent Medical (PL), unde s-au înscris 30 de persoane. Pentru postul de Asistent Medical Debutant – S s-au înscris opt persoane, un număr mare, ținând cont că la Satu Mare nu mai există facultate de asistenți medicalila Satu Mare. Tot câte un post s-a scos la concurs și la specializările Asistent Medical SSD și Asistent medical principal -PL, unde s-au înscrie 3, respectiv 5 persoane.

 

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *