Peste 1000 de caiete au ajuns la copiii proveniți din familii defavorizate, cu ajutorul Bisericii și a unor sponsori privați

0
145

Începutul anului școlar este un moment de cumpănă pentru mulți părinți, mai ales acolo unde există în familie mai mulți școlari și posibilitățile familiei sunt limitate din punct de vedere financiar. Pentru aceștia orice produs primit în dar, care să îi ajute în startul anului școlar, este o bucurie.

Biserica Ortodoxă Sfinții Împărați Constatin și Elena împreună cu sponsori privați au făcut începutul de an școlar mai ușor pentru zeci de familii, donândule 1000 de caiete,după cum afirmă preotul Gabriel Gorgan pe o rețea de socializare.

„„Dăruind vei dobândi ” A început noul an școlar plin de emoții si bucurii pentru cei mici. Știu însă din vechimea celor 16 ani de activitate in breasla dascălilor ca exista si elevi, care nu au posibilitatea de a-si cumpara cele necesare școlii. Pentru ca exista un real parteneriat funcțional între Biserica si Școala, si in acest an venim in ajutorul elevilor cu posibilități materiale reduse. Drept urmare, acum, in prag de nou an școlar ne-am rugat dar am si acționat. Astfel  la ,,umbra” Bisericii Sfinții Împărați Constantin si Elena am distribuit peste 1.000 de caiete școlare. Ele au fost împărțite copiilor de la Asociația Sfântul Acoperamant al Maicii Domnului de pe lângă biserica noastră; Școlii Generale Avram Iancu , aflată in vecinătatea bisericii si elevilor de la Liceul Teologic Nicolae Steinhardt. Multumim Familiei Marius si Andra Mocan precum si Firmei Autoreflex pentru ajutor si sprijin.”, afirmă preotul. 

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *