Procurorii au trimis în judecată un tânăr care a violat și brutalizat o tânără din Carei în luna august

0
678

Procurorii sătmăreni au trimis în judecată un tânăr după ce acesta a violat și brutalizat o femeie din Carei. Oamenii legii au finalizat cercetările și au decis că Kovacs Robin se va supune judecății.

În rechizitoriu procurorii au specificat:

„Inculpatul Kovacs Robin, la data de 20.08.2017, în jurul orei 03:20, pe timp de noapte a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate P. L. R., fără consimţământul acesteia.

Inculpatul Kovacs Robin la data de 20.08.2017, în jurul orelor 03:30 a întreţinut raporturi sexuale normale şi orale prin constrângere (acţiuni de lovire cu pumnul, acoperirea gurii cu material textil, trântire la pământ şi comprimare) cu persoana vătămată P. L. R.

Faptele sunt nejustificate, imputabile inculpatului şi comise cu intenţie directă.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Carei.

La soluţionarea dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipiului Carei – Biroul de Investigaţii Criminale.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.„

Sursa: Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *