Jandarmi au prins două persoane care vindeau parfumuri contrafăcute

0
627

Jandarmii sătmăreni au depistat în cursul zilei de marţi două persoane suspectate de efectuarea de acte de comerţ cu bunuri contrafăcute.
Aflată în serviciu de patrulare, pe strada Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, o patrulă de jandarmerie a surprins două persoane, un bărbat şi o femeie care ofereau spre vânzare parfumuri, de diferite mărci.
La solicitarea agenţilor de ordine publică aceştia nu au putut prezenta documente de provenienţă asupra bunurilor găsite asupra lor.
Din investigaţiile efectuate a rezultat că toate bunurile găsite de jandarmi asupra celor doi sunt suspectate a fi contrafăcute, astfel încât acestea au fost ridicate pentru cercetări.
Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de “punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care îl prejudiciază pe titular”, pe numele celor doi suspecţi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Sursa: IJJ Satu Mare

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *